K Martinskému posvícení už neodmyslitelně patří tradiční Svatomartinské menu. 11. listopadu si na něj zajděte do malostranské restaurace Barbar. Letos se podává kachní paštika s brusinkami a kaštanovým pyré, karotková polévka se zázvorem zjemněná zakysanou smetanou a konfitovaná husí čtvrtka s hruškovým pyré, domácím karlovarským knedlíkem a červeným zelím. Za celé toto čtyřchodové menu zaplatíte skvělých 399 korun.
A nebyly by to tradiční Svatomartinské hody, kdyby se nepodávalo Svatomartinské víno. Těšit se můžete na Svatovavřinecké víno „Klaret“ z vinařství Drnholec.

Lokalitu přímo v centru na Malé Straně určitě všichni ocení. Pokud při návštěvě utratíte nad 1200 korun, získáte rozvoz ekologickým hybridním vozem přepravní firmy EE+ zdarma kamkoli po Praze.

Na menu se vždy dívejte na Facebook nebo na stránky www.bar-bar.cz