Výborným receptem jsou zapečená špenátová vajíčka. Jsou úžasně variabilní a hotová je budete mít do 45 minut. Můžete je jíst teplá i studená. Teplá jsou skvělá s vařenými brambory, studená je s sebou můžete sbalit na piknik nebo jako svačinku do školy či do práce.

Ingredience 
  • 1 balení Listového špenátu s česnekem a smetanou Dione 400 g 
  • 200 g slaniny
  • 1 cibule
  • 6 vajec
  • rostlinný olej
 
Formu na muffiny vyložte plátky slaniny. Na rozpáleném oleji zpěňte cibulku a přidejte špenát, který připravíte dle návodu na obalu. Do poloviny formy dejte špenát a nahoru rozklepněte vajíčko. Nakonec „muffiny“ dejte zapéct do trouby na 180 stupňů asi na půl hodiny.
 
Značka Dione nabízí kromě zeleninových směsí i různé polévkové a ovocné, se kterými bude každodenní příprava jídel zase o něco rychlejší a jednodušší. Vypeckované višně ráno můžete krátce povařit s ovesnými vločkami ve vodě nebo mléce, a máte dokonalou snídani za pár minut. V poledne zase vsypte směs zeleniny Minestrone do vroucí vody, povařte a máte tu nejrychlejší verzi italského národního pokrmu.
Více na www.mojedione.cz