Ajvar dodá pokrmům balkánskou jiskru
Připravujete rádi maso na grilu, pomazánky či zeleninová jídla a přemýšlíte, čím své recepty ozvláštnit či obohatit? Vyzkoušejte zeleninovou pochoutku z prosluněného středomoří - Ajvar Podravka dodá vašemu jídlu jedinečnou a plnou chuť zeleniny.
 
Ajvar je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků původem ze slunného Chorvatska, která má v kuchyni všestranné využití. Ajvar můžete použít jako přílohu k jídlům na grilu, k pečeným a vařeným masům, párkům, klobásám nebo hamburgerům, ale také jako základ studené kuchyně při přípravě pomazánek. Skvěle se hodí i k dochucení zeleninových omáček a gulášů nebo jako omáčka na špagety či topinky. Vyzkoušejte Ajvar Podravka ve variantách jemný a pikant.
 
Ajvar Podravka pikant

Pokud máte rádi ostřejší jídlo, zpestřete své recepty pikantním Ajvarem od Podravky. Ajvar je ideální k dochucení paprikových a zeleninových jídel či gulášů, jako základ na pizzu nebo k těstovinám. Jeho výhodou je rychlé použití, plná chuť zeleniny, intenzivní vůně a je vhodný i pro vegetariány. Bez konzervačních látek a umělých aromat. 
K dostání je za doporučenou cenu 46, 90 Kč.
 
 
Ajvar Podravka jemný

Tato čistě zeleninová příloha provoněná slunným středomořím je v českých kuchyních stále oblíbenější. Využít ji můžete v teplé i studené kuchyni. Skvěle se hodí do omáček, salátů, dresinků, risotta, ale také do zapečených jídel. Jeho předností je rychlé použití, plná chuť zeleniny, intenzivní vůně a potěšíte s ním i vegetariány. Ajvar Podravka jemný je bez konzervačních látek a umělých aromat.
K dostání je za doporučenou cenu 46, 90 Kč.
  
www.podravka-eshop.cz
www.podravka.cz