Recepty

Melounové nanuky

Vychutnejte si léto do poslední kapky s lahodnými recepty plnými šťavnatých melounů Bouquet. Sladké ovoce, které vyrostlo ve slunném Španělsku, nejen skvěle chutná, ale také se dobře připravuje. Je totiž bez pecek – díky speciálnímu šlechtění obsahuje jen malé množství měkkých jadérek. Ušetřete čas při vaření a dopřejte si nezapomenutelnou letní hostinu díky melounovým nanukům.

Kombinace sladkých bezpeckových melounů Bouquet, jahod a bazalky překvapí svěží letní chutí. Zmrzlinu stačí dosladit podle své chuti medem. Nic víc k tomuto prázdninovému dezertu nepotřebujete.

Ingredience na 6 nanuků

300 g melounu Bouquet
200 g jahod
1 snítku bazalky
2 lžíce medu

Jahody opláchněte a zbavte stopek. Do mixéru vložte nakrájený meloun, jahody, med a bazalku. Vše důkladně rozmixujte. Připravte si tvořítka na nanuky a směs do nich nalijte. Vložte do mrazáku a nechte mrazit alespoň 4 hodiny. Pokud tvořítka nemáte, nalijte směs do kelímků nebo šálků.

Více informací najdete na www.nejlepsimelouny.cz nebo na Instagramu a Facebooku.
Melouny Bouquet jsou k dostání od konce dubna v supermarketech Kaufland, Globus, Albert a ve vybraných maloprodejnách.